inspiratie – ontwikkeling – gezelligheid

Vrijdag 26 t/m zondag 28 februari 2016

Heb jij ook het gevoel dat je meer uit jezelf kunt halen? En heb je zin op een gezellige manier te groeien met andere studenten? Dit is jouw kans! Na het succes van de vorige jaren organiseert het AKKU Trainingsbureau weer een Groei!–weekend (voorheen pe-weekend). Ook dit jaar zullen er weer diverse trainingen worden aangeboden door ervaren trainers.

Om te waarborgen dat er ruimte is voor jouw behoefte, houden we het aantal deelnemers beperkt. Op deze manier kan er een gezellige en vertrouwde leeromgeving worden gecreƫerd. De trainingen zullen worden gegeven op een inspirerende locatie. Het enige wat jij als deelnemer hoeft te doen, is genieten en hopelijk een hoop leren!


Kortom: dit weekend is een ervaring die je niet wilt missen!

We hebben al genoeg deelnemers om een mooi weekend neer te zetten en er kunnen nog een paar mensen mee. Grijp je kans! Je hebt nog tot maandag 22 februari om je aan te melden: vol is vol!Trainingen

Tijdens het weekend worden verschillende trainingen aangeboden. Klik op een training hieronder voor uitgebreidere beschrijvingen.

 • Waar wil je naartoe?
 • Je hebt het gevoel dat je je kan ontwikkelen. Wat nu? Deze training helpt je om te bepalen wat je precies wilt in dit weekend en wat jij kan doen om dat binnen te halen. Een fijne start van het weekend.
 • Ik in het NU
 • Wie ben ik eigenlijk? Wat heb ik in me om me verder te ontwikkelen en te groeien? En: hoe kan ik mezelf inzetten om te groeien? Deze training is bedoeld om zelfkennis te vergroten en laat je kennismaken met waar je goed in bent en hoe je dit (meer) kan inzetten in je leven en bij het leren.
 • Jouw verhaal (gevorderd)
 • In deze training gaan we dieper in op wat jouw verhaal is: wie ben jij, waar sta je voor, hoe valt dat samen in jou? Door te kijken naar je verhaal, voel je ook wat je aanspreekt in jezelf en waar je op dit moment nog ruis hebt.

  Deze training raden wij in ieder geval aan, als je al wel goed weet wat je kwaliteiten zijn en hoe je die kunt inzetten.
 • Workshop: Jezelf uiten
 • Heb jij jouw passie al gevonden? Deze workshop gaat over het vinden van een manier waarop jij fijner tot jezelf kan komen en jezelf kunt uiten? Volgens ons leuk en nuttig voor iedereen.
 • Ik ben goed
 • Heb jij moeite om het te accepteren als je iets niet bent of kunt? Deze training kijkt naar hoe je tevreden kunt zijn met wie je bent.., of misschien wel meer dan tevreden. Een positieve training waarin je stapjes kunt zetten naar meer zelfacceptatie.
 • Ik vind belangrijk
 • Heb jij soms moeite om te voelen waar jij zelf voor wilt staan? Klinken meningen van mensen om je heen soms in je door, terwijl je misschien wel iets anders vindt? Deze training gaat om de vraag wat jij belangrijk vindt in het leven om als basis te dienen voor hoe je het leven wilt inrichten.
 • Workshop: Geluk!
 • Gelukkiger? Waarom niet! Onder enthousiaste begeleiding word je geholpen en uitgedaagd om te kijken hoe je op een makkelijke manier gelukkiger kunt zijn. Een workshop die je iedereen toe zou wensen.
 • Ik en Jij, Jij en ik
 • Hoe ga jij om met mensen om je heen? En is dat ook hoe je dat het liefste doet? Deze training helpt je kijken naar hoe je omgaat met andere mensen en te kijken wat je daarin wilt veranderen. We raden deze extra aan, aan mensen die graag empathischer of assertiever willen zijn. Uiteraard is interesse ook een goede basis om mee te doen.
 • Balans
 • Studeren, vrienden, kamer opruimen, commissie, sporten, ouders... vergeten we nog iets? In het dagelijkse leven hebben we een evenwicht te bewaren tussen hoeveel tijd we bezig zijn en wanneer we ontspannen. Deze training helpt bij het omgaan met drukte, draagt bij aan effectiever werken en fijner ontspannen: balans.
 • Dromen najagen
 • Waar droom jij van? En ben je dat al aan het doen? Deze training daagt je uit om je dromen werkelijkheid te maken en helpt je om daar stappen in te zetten. Dromen is leuk, en je droom leven nog leuker.
 • Coach jezelf
 • Dit weekend draagt bij aan dat je fijn verder kan... maar tot wanneer? Dit onderdeel geeft je handvaten om jezelf verder te kunnen helpen met groeien. Centraal in deze training met coachingstools staan de vragen: Wat heb je nodig? en Hoe kan je jezelf dit bieden?
 • En nu ..?
 • Aan het einde van het weekend heb je veel ideeén en plannen... en volgende week ben je die al weer vergeten. Mooi niet! In dit onderdeel gaan we je helpen om tot nieuwe gewoontes te komen waarin je de inzichten en ideeén uit het weekend kan gieten. Gewoontes neem je immers mee. Het opbouwen van gewoontes vraagt tijd en daarom gaan we met jou kijken hoe je dit kan en wilt doen. Een scherp en uitdagend einde van het weekend waar je lang profijt van kan hebben.

Praktisch

Datum en tijd: vrijdag 26 februari 17:00 uur t/m
zondag 28 februari 16:00 uur
Kosten € 65,- voor:
→ 2 overnachtingen
→ 6 trainingen
→ 3 workshops
→ 2x ontbijt
→ 2x lunch
→ 2x avondeten
→ coaching
→ een onvergetelijk weekend
Adres De Paasheuvelgroep
Woudenbergseweg 47
Austerlitz

 • locatie Groei!-Weekend
 • locatie Groei!-Weekend
 • locatie Groei!-Weekend
 • Plan je reis met 9292ov

  - -
  -


Onze trainers

Ontmoet hier de trainers waarmee jullie in het Groei!-weekend ontwikkeling, uitdaging en gezelligheid gaan beleven.

Aanmelden

Wil jij graag jezelf ontwikkelen in een inspirerende omgeving? En 's avonds gezellig napraten over de dag aan een kampvuur? Meld je dan snel aan!

Evaluaties voorgaande jaren

Deelnemers waardeerden voorgaande jaren:

+ de open sfeer
+ de fijne afwisseling spanning/ontspanning
+ de coaching
+ de rustige omgeving
+ het trainingsaanbod
+ de gezelligheid

Ik vond het een hele leuke dag! De sfeer was meteen heel open en gezellig. We waren er met z'n allen aan het werk, ieder had zijn eigen doel of doelen, maar er werd ook goed meegedacht met anderen. De onderwerpen die behandeld werden, vond ik heel nuttig en zetten me aan het denken.

– Katja (oud-deelnemer)

In de zomer van 2014 heb ik meegedaan met het Groei!-Weekend. In de eerste instantie om inspiratie op te doen als trainer. Terugkijkend aan het einde van 2014 zijn er toch ook een aantal persoonlijke dingen me erg bijgebleven. Zo denk ik nog vaak aan de tip die ik kreeg over presenteren en de technieken van het verbaal judo. Dus of je nou zeker bent van jezelf of wat minder; ik kan dit weekend aan iedereen aanraden. Er heerst een prettige en veilige sfeer, de trainers zijn erg betrokken en je krijgt goede, praktische handvatten om nog meer uit je leven te halen!

– Tjolina (trainer ToM/deelnemer 2014)

Ik vond het Groei!-Weekend een hele mooie ervaring! Ik heb veel over mezelf geleerd en het vertrouwen gekregen dat ik bepaalde dingen vanaf nu anders kan doen. Met de andere deelnemers was het erg gezellig. Het verraste me hoe snel we een groep vormden en elkaar konden helpen.

– Sophie (oud-deelnemer)

De Groei!-Weekenden van 2013 en 2015 waren fantastisch. Als trainer was het een warm bad van deelnemers die allemaal open stonden voor groei en ontwikkeling. Het feit dat de deelnemers zo open stonden voor de trainingen en voor elkaar maakte ook dat de sfeer buiten de trainingen heel erg goed was.

– Klaasjan (oud-trainer)

Het is mij bijgebleven dat iedereen die er was openstond voor groei en input, het zorgde voor een heel speciale mooie sfeer. Ik had dat nog nooit eerder zo meegemaakt.

– Anoniem

Het Groei!-Weekend was een supermooie ervaring, vanwege de leerzame trainingen, interessante gesprekken en open sfeer!

– Anoniem

Ik ging mee zonder verwachtingen en kwam vol inspiratie, enthousiasme terug, heel fijn om te zien dat je op een weekend met een groep en voor jezelf zoveel kan bereiken.

– Anoniem

Uiterlijke inschrijvingsdatum

Om de locatie zeker te kunnen stellen ontvangen we graag je aanmelding vóór maandag 22 februari 12.00 uur en je betaling zo snel mogelijk.

Je kunt je betaling overmaken naar:
IBAN: NL89 TRIO 0198549385
t.n.v. Studentenvakbond AKKU
o.v.v. naam + groeiweekend

Vragen?

Wil je meer weten voordat je je aanmeldt? Stuur een mailtje met je vragen naar trainingen@studentenvakbondakku.nl .

Aanmeldformulier